Over mij

Mijn sterke punten

Aanpassingsvermogen

Ik leef graag met de dag. Uiteraard heb ik plannen voor de toekomst, maar mocht iets plots wijzigen dan ben ik flexibel genoeg om er een andere draai aan te geven. Het gaat er uiteindelijk om wat de beste keuze is voor mij op dat moment. Krijg ik tussendoor een spoedklus, dan pak ik die graag op. Leuk zelfs, dat maakt het lekker afwisselend. Uiteraard is focus daarbij voor mij heel belangrijk om extra alert op te zijn.

Actiegerichtheid

Mijn stijl is snel en accuraat handelen. Stilzitten is niets voor mij. Elke dag is een feest omdat elke dag anders is. De ene dag zit ik rustig te lezen of schrijven op een inspirerende plek, thuis of in een sfeervolle koffiebar. De andere dag werk ik aan een nieuw plan of ik doe beiden op 1 dag voor extra afwisseling. Ook al zitten er nog haken en ogen aan het plan, ik wil zo snel mogelijk aan de slag. Onderwijl vind ik uit wat wel en niet mogelijk is.

Harmonie

Conflicten vind ik onprettig, die zijn er om op te lossen. Ik probeer altijd overeenkomsten tussen beide partijen te vinden om hen te kunnen verzoenen. Ik geloof dat verschillen in mensen het resultaat versterken, maar het liefst wel op een harmonieuze manier. Ik breng graag mensen samen om met hen vele successen te behalen door dezelfde koers te varen en het beste uit meerdere werelden te halen.

Innemendheid

Het liefst ontmoet ik iedere dag nieuwe mensen. Ik vind het zo mooi om te zien hoe iedereen weer een andere kijk op de wereld heeft en hoe dit mijn eigen kijk soms verandert. Ik vind het prettig om mensen voor me te winnen, ben niet bang om een gesprek met een nieuwe relatie aan te knopen. Mijn wereld zit niet vol vreemden, maar vol leuke inspirerende mensen.

Leuke feitjes

Grote wijnliefhebber

Wil trouwen in een kasteel

Word blij van cadeautjes

Gelukkig in de liefde