CV

Relevante werkervaring

Jan 2017 – Heden

Freelance Online Content Specialist

CyanIris (Eigenaar)

Ik adviseer ondernemers bij het inzetten van hun content op online kanalen zoals: website, social media en blogs. Ik schrijf/redigeer graag de teksten en begeleid bij het inzetten van overige content, zoals foto/video. Klantgerichte content verkrijg ik o.a. door het afnemen van interviews, input van de opdrachtgever, samenwerking met partners en content van derde partijen. Je kunt mij inzetten voor: schrijven / redigeren teksten voor de website, interviews afnemen, social media updates, nieuwsbrieven, webredactie en contentmanagement.

Maa 2017 – Jun 2019

Freelance Community Manager

Rotterdam Food Cluster (initiatief Gemeente Rotterdam)

Samen met de communicatieadviseur was ik verantwoordelijk voor de groei en het onderhouden van de 'online' community. Hierbij lag mijn focus op het creëren van content voor de website, nieuwsbrief en social media.

Sep 2016 – Mrt 2017

Communicatie- /projectmedewerker

Talentcoach

Als vrijwilliger voor talentcoach organiseer ik mede events, schrijf ik sfeerverslagen voor de online kanalen en neem ik interviews af met coaches en coachees. De interviews vertaal ik naar inspirerende verhalen.

Mei 2015 – Apr 2016

Projectmanager

Hoppinger

Projecten heb ik middels een Agile werkwijze begeleid, waaronder de nieuwe huisstijl van Hoppinger. Deze werkwijze zorgt ervoor dat een project op relatief korte termijn opgeleverd kan worden en voldoende waarde heeft om in gebruik genomen te worden.

Jul 2014 – Apr 2015

Projectmanager

Mirabeau

Ik ben verantwoordelijk geweest voor het proces en output van een aantal projecten, waaronder voornamelijk strategische projecten. Ik heb me veel verdiept in verschillende doelgroepen en daarbij een passend advies gegeven.

Feb 2008 – Jun 2014

Producer

DPDK

Mijn hoofdtaken waren onder andere planning en on-time/on-budget levering. Daarnaast was ik sparringspartner en aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Ik heb opdrachtgevers geholpen bij de inrichting van hun online middelen en/of eventuele contentmigratie.

Opleidingen / Cursussen

2017

HBO Programma Online marketing

NTI

2016

Cursus Creatief Schrijven

SKVR

2011

SCRUM Master certificaat

iSense

2010

Prince2 certificaat

LOI

2005 - 2008

HBO Bachelor diploma - Communicatie

Hogeschool Rotterdam

2000 - 2004

VWO diploma; profiel: cultuur en maatschappij

Stedelijk Dalton Lyceum Dordrecht

Download volledig CV

Referenties

Nicole

Nicole van den Adel

Campagnemanager - Eneco

Iris houdt altijd het doel voor ogen en weet haar team hier op een prettige manier naartoe te coachen. Ze weet de juiste mensen aan elkaar te verbinden om zo het beste werk te creëeren!

Suzanne

Suzanne Marino

E-commerce manager - Interpolis

Iris is creatief met content en communicatief heel sterk. Een echte vakvrouw. Ze neemt haar verantwoordelijkheden zeer serieus en is resultaat gericht. We hebben jaren lang fijn samengewerkt.

Tamara

Tamara Waakop Reijers

Accountmanager - Hoppinger

Iris is een hele enthousiaste en inspirerende collega om mee samen te werken. Iris heeft veel kennis van online vraagstukken en weet deze kennis goed over te brengen op klanten.

Antwan

Antwan van der Mooren

Head of Technology - DPDK

In de 5 jaar dat ik met Iris heb samengewerkt was ik enorm enthousiast over haar gedrevenheid, passie en menselijke toevoeging aan het vak.